søndag den 26. januar 2014

Træningen i uge 4

Det blev en god uge med 121 km på 6 dage. en kold og blæsende uge. Nu er grundformen der. Det er 5 uger til Antalya Marathon. Som træningen forløber lige pt.. Lover det godt for en tid en del under 3 timer. satser på at kunne løbe 2.48-2.50 om 5 uger I Tyrkiet. En vindstille dag med 15 grader vil være optimal.

lørdag den 18. januar 2014

Sæson 201412. jan. Vinter Maraton (Gennemført 3t 26 sek. nr. 1)
 2. marts. Antalya Maraton (Tyrkiet)
16. marts Sydkyst Maraton (Greve) Som træning. Kun med tempo, hvis frisk efter Tyrkiet
18. maj. Copenhagen Maraton.


Sommer og efterår har jeg pt. ingen planer.


Obs: Hvis der er nogen som kunne tænke sig, at støtte mig i min sport og få deres logo på mit løbetøj, er I velkommen til at kontakte mig. Enten her på Blogg eller Facebook.
Jeg påtænker at løbe lange ultra løb igen. Hvis ikke i år, så til næste år. Men kun hvis jeg kan få det til at hænge sammen økonomisk. Der er sko og tøj og rejser, startgebyr som faktisk gør, at jeg ikke kan finde motivation til dette. Der skulle jo helst også være luft i privatøkonomien,(ellers bliver det jo lidt trist). Jeg spiller også tennis i Holbæk Tennis Klub , så der vil jeg også benytte evt. trøjer med logo på.
PT. har jeg løbet 61 Maraton og 18stk. 100km.( kan da ikke stoppe ved 18.) 2 stk. 24 timer, samt masser ½ maraton og andre mindre løb. Tider og andet jeg har bedrevet kan ses på denne blogg forneden.
 Ultra Oletorsdag den 5. juli 2012

Her er jeg igang i 24 timer på Bornholm, kl. er lidt over 23, så kun halvvejs.

fredag den 27. april 2012

VM / EM i Italien  en blandet fornøjelse.


Fredag morgen kl. 7.30 var der afgang fra Holbæk til Cph lufthavn. Carsten Eriksen fra Grenå havde overnattet hos mig fra torsdag til fredag.  Poul , Carsten, Steen (hjælper) og jeg kørte sammen der ind. Her mødtes vi med Martin Suhr Madsen, samt hans kærest(hjælper) . Martins mor (hjælper) og hendes kæreste (hjælper) skulle også med. Helga fra Jylland kørte sammen med hendes mand til Milano. De havde datter og barnebarn med.

Fra lufthavnen Malpesa  med bus til Milano. Her hyggede vi os på en cafe i solen i 1½ time . Derfra med tog til Serengo hvor løbet skulle være. Vi valgte at gå med de 1,5 km til indskrivnings centeret for løbere. Her blev vi kørt til Hotel. Det skulle vise sig at vi skulle bo 40 min fra byen lidt op af et bjerg. Vi glæde os til at få mad,(kl. var ca. 20.00 var efterhånden træt af blive transporteret.

Det var noget af et held, at vi stod foran en del af andre landshold. For ellers havde vi først været ved hotel 2 timer senere. Vi gik med store forventninger ind for at skulle spise. Men men men. Menu bestod af små basta, med halvkoldt tomatpure og intet andet . Havde været bedre at få ketchup til. Der til fik vi så en bøf som var uspiseligt. Martins mor sagde: ^"Jeg burde låne køkknet og gryder og lave noget ordentlig mad. Dette er jo ikke mad." Vi kunne kun give hende ret. Jeg tvang den halve bøf ned. Der var pomfritter til som var kolde. Jeg fik spist pastaen.   Hotellet virkede som om det havde været et gammel kloster. På alle værelser var der et kors af Jesus. Hotel var gråt og trist indenfor.

Lørdag morgen: Jeg glædede mig til morgenmad. Den kunne da kun være bedre.  Ak og ve.
Der var yoghurt, ristet tørt toast og kiks . lidt syltetøj og smør, juice. Normalt når vi er til VM, er der buffe ¨både morgen middag og aften.  Denne gang var der stort set intet.  ingen corn flakes havregryn æg osv.

Nå lørdag formiddag kørte nogle ned til byen for at købe ind til depoterne til løbet. Godt at Helga og familie have kørt i bil, så vi kunne benytte denne. Hotel lå langt fra alt oppe af et bjerg, med en fantatisk udsigt. Det kunne vi ikke klage over, altså udsigten og det gode vejr. Lørdag formiddag lagde  vi ( Steen, Poul og Jeg) os på tæpper i græsset og nød solens varme.

Middags mad kunne spises, men igen ikke nogen særlig positiv oplevelse.

Kl. 13. 40  skulle bussen komme for at køre os de 40 min til Serengo til information mødet ang. løbet. Sådan et møde er der til hvert VM. Her får man alle de praktiske oplysninger ang. 100 km. løbet. Så som, hvordan kommer vores væske ud til depot og hjælperne osv.
Mødet var kl 16.00 kl . 14.40 var bussen ikke kommet. Poul ringede på tlf. til løbs ledere osv.

Lidt over kl.15 besluttede vi at tage sagen i egen hånd. Jeg / Vi lånte Helga og hendes mands bil.
Steen, Carsten, Helga og jeg  satte kurs mod Serengo med mig bag rettet. Der var heldigvis GPS i bil, så nemt at finde vej.
Efter en god halv times kørsel fandt jeg en P. plads i byen. Uheldigvis må man kun holde der en time. ( så måtte jeg om nødvendighed, lige vende tilbage og stille p skive.) Der var ca. 800 m. fra p plads til huset hvor mødet blev afholdt.  Vi kom lige i sidste øjeblik .

Da der var gået en time, måtte jeg tilbage til bilen for at ændre p - skive så vi ikke fik bøde. Nu var det så en eletronisk p- skive. Så man skulle altså køre en tur, for at den fik ny tid, Jeg kørte en runde. Da jeg kom tilbage var p-pladsen selvfølgelig taget af en anden bil. Nå efter 5 min kørsel fandt jeg en ny. En hvor man måtte holde hele tiden " dejligt" Så lige en gå tur tilbage igen til mødet. Så fik lige gået  1,6 km ialt for bilen skyld.  Det var mig som måtte gøre dette. Andre havde ikke lige mod på, at køre et fremme sted, og kunne vist, heller ikke lige finde tilbage til bilen igen.
De andre var omsider kommet med en bus fra hotellet 2½ time senere. 

Efter iformationsmødet var der den oblikatoriske flagparade. Først lidt taler og derefter ca. 1,2 km. gang i gå gaden i Serengo. 
Efter Flagpraden var der Pasta party. Ingen viste rigtig hvor vi skulle gå hen. Men vi fandt da ud af at man skulle gå hen til nogen busser . ca. 1 km gang, hvor flagparaden stoppede. 
Nu var der jo så den famøse bil igen´. JEG var jo den eneste som viste,  hvor den var. Vi besluttede at de andre tog med bus til Pasta party og jeg og Helgas mand gik til bilen. Vi havde med vild forvirring fået fat i adressen til stedet, hvor pastaparty foregik.

Vi forlod de andre og gik så ca 1,5 km til bilen.  Vi satte os glade ind i bilen ( jeg var ret træt i hoved og ben ) og glæde os til at komme afsted for at få mad. Pludselig siger Helgas mand !!  Hvor er GPS´en .  Det er løgn, hvor er den. ? Pludselig fik jeg mig en bange anelse/Tanke om . Gu ved om det var den Martin benyttede, da vi gik til informationsmødet . Martin havde en mobil tlf. med kort(troede jeg det var på det tidspunkt.) da vi gik i byen til info mødet. Jeg kan huske, at jeg tænkte, er sku da smart, så skal man da ikke bruge tid på at lede selv. Min egen  sønner benytter det ofte når jeg er sammen med dem i Danmark og skal finde adresse. Jeg sagde til Helgas mand. Det skulle ikke undre mig at det var den Martin benyttede sig af, altså GPS en.

Nu var jeg så stresset og indenvendig var jeg ved at sprænge af raseri, men holdte hoved koldt. Ikke nok, at dem fra Italien  klodser i det, men at Martin også gør og ikke sørger for at vi får den GPS med os, er altså ikke lige det,  man har mest brug for i en fremme by og land. Vi har ikke engang et kort.  Der blev fortalt, at dem som var med bus var  der  15 min kørsel til pastapartyet. Hvordan fanden finder vi det lige nu. jeg sms'ede og talte med Poul og fik bekræftet at Martin havde GPS.  Pludselig fik jeg en sms fra Poul at de allerede var der. kun 5 min med bus. Så kom endnu en sms at de stod i en hal hvor der blev spillet basketball. Endnu en gang kaos, nu om hvor der skulle spise. Imens poul og de andre gik rundt for at finde maden kørte vi på må få rundt i byen, Vi spurgte en mand om vej, som havde kort i mobiltlf. og Helgas mand satte sig ind i det og satsede på at kunne huske vejen i hoved. Ved alt held havde han husket rigtig og vi havde taget de rigtige beslutninger om vi skulle til højre eller venstre. vi så busserne Puha. Vi gik ind og var faktisk kommet til tiden. Nu skulle der spises kl. var næsten 20.30

Der  var altså også lige 200 andre løbere som skulle have mad. Nu havde de været så geniale, at sætte 4 damer til at øse mad op . Så der ventede vi ca. 40 min i stående tilstand for at få vores mad. Da vi endelig satte os for at spise, skulle den sluges ned for at vi kunne nå bussen til Hotel . De sagde godt nok at den ventede, men det ville vi altså ikke satse på, da vi så andre gik ud til bussen, som vi skulle køre med.

Jeg jokede med, nu må vi håbe de ved hvor hotel er. Det skulle jeg ikke have gjort, for nu skulle buschaføren spørge om vej.  Nå vi nåde da hotellet ved 22.30 tiden.  Derefter lavede vi vores væske. Jeg spiste en gang musli. Min taktik med dette var at jeg så ikke behøvede så meget morgenmad. Så skulle man da ikke stresse over at skulle spise meget til morgen. Jeg gik i bad og kom i seng kl. 00.00 . 
Søndag morgen kl. 5 stod jeg op. Jeg var træt i hoved. Spiste en banan. Så var det bare at satse på, at der kom en bus som kørte til start.   Bussen var der til tiden "Puha det var godt" Jeg hørte musik under trasporten. Følte at jeg var klar til de 100 km. og havde ´det godt med at skulle igang.
Jeg jokede med at nu kunne der da ikke ske flere fejl, skulle da lige være at de ikke viste hvor starten var. Men blev eninge om, at det viste de nok. Da vi kom ind til Serengo så vi at ruten var klar og afspærret. På et tidspunkt sige jeg til Carsten som sidder ved siden af . Der har vi  telte til venstre 400 m længere ned af en vej, det er nok væskedepoter.
Vi  kørte lige et pr minuter mere og bussen stopper, også den bag os. Vi bliver sat af ved en fabrik, der er intet tegn på at der skal løbes her. Chaufføren sagde vi skulle gå ned af en lille vej.  Alle var frusterede. Nå vi kom pludselig ind på noget afmærket, hvilke måtte være noget af ruten. Vi kunne se et km. skilt til højre for os, hvor der stod 2 km. Så måtte det jo være modsat af km. skiltet vi skulle gå. Ruten var jo på 20 km. Så vi valgte logisk nok den korteste vej . Vi fik gået 2,5 km. og  gik i gang med de sidste forberedelser, Toiletbesøg osv.
Da der manglede en ½ time til start, fik vi af vide at starten var udsat.  Nu var problemet at de atleter som boede højre oppe i bjergen ikke kunne komme ned. Der var faldet sne i løbet af natten, så den skulle lige skrabes væk inden de kunne komme ned. nå

Nå endlig gik starten. Alt føltes fint for mig. Carsten og Poul løb 100 m. længere fremme. Jeg tog det roligt, da der var lidt tumult med at komme frem. Efter 3 km. løb jeg sammen med Poul. Jeg spurgt ham ang. hans skade. Poul var tydeligt plaget af sin fiberskade og valgte at stå af efter 4 km. Poul havde intet andet af gøre. Skaden var ikke helet, selv om han havde håbet og gjort alt for at det evt. kunne have ladet sig gøre. Jeg selv havde det godt og vejret var perfekt ikke for varmt og overskyet.
Martin var løbet med fuld skrue derud af. Det havde han faktisk sagt, at han ville gøre. Med den fart, tænkte jeg at ham ser jeg nok lidt senere i løbet.  Carsten og jeg lå med ca. 200 m imellem hianden og vinkede til hinaden en gang imellem at vi havde det godt. Ved 55 km. kunne jeg mærke at det ikke blev dagen. pludselig blev det også ret varmt med en sol på skyfri himmel. Et fantatisk vejr, bare ikke for mig, når jeg løber og skal yde mit bedste. 
Carsten var tilgengæld bedre løbende end jeg denne dag. Han kom i mål i tiden 7.45 s.Tillykke  Helga kom også flot igennem med en tid på 9.t 36 min .

Martin måtte stå af ude ved 50 km. jeg løb forbi ham ved 47-48 km. ca. Han havde pådraget sig en skade. ? eller var det hårde udlæg årsagen.? Nogen gange skal man satse.  Hvilke jeg selv ind imellem også vælger at gøre.
Jeg selv tænkte at jeg nok kom i mål på 8 timer. Men fik det dåligere og dårligere mellem 60 og 70 km. ved 83 km troede jeg det var slut. Det flimrede for mine øjne. Nej tænkte jeg " bare ikke nu, ville så gerne igennem". Jeg valgte at gå og lúnte stille og roligt ved en strækning med skygge langs en væg. Jeg satte tempo ned. Et par som boede på det samme hotel som os. Kom forbi mig. Tog en beslutning om at det tempo kunne jeg godt holde. Vi løb sammen og jeg fik det pludselig rigtig godt. Hvilke hjælpere ved depot kunne se, og sagde at jeg så fin ud igen. Jeg havde det også godt, men tiden kunne jeg intet gøre ved ,mere, det var sket pga. af min lange nedtur.. Faktisk nød jeg de sidste 12 km. som blev en god oplevelse.

Jeg kom i må i tiden 8.18.36 . Så har jeg da løbet 17 stk. 100 km, hvilke vel også i sig selv er godt. Min tid var ikke som forventet. Jeg havde satset på på 7.30 ca. Men 8.18. er heller ikke nogen dårlig tid i sig selv, men bare ikke godt nok, når man vil mere.

Vi gik til en pizza restaurant, blev kørt til hotel igen. Fik en god nattesøvn og stod op til kedelig morgenmad.

I Milano på pizza restarurant. 1 time senere måtte Carsten og jeg altså lige på Mac Donald og have en stor menu. inde da have vi også spist is. Så var bunden endelig lagt.
Derefter hjemrejse med bus så tog så bus igen og til sidst fly. Bil til Holbæk
Godt at være hjemme igen og skal på arbejde. En ret hård tur ang. logistikken omkring løbet.(service og mad osv.)

Næste år er det i Korea. Okt, 2013 . Skal lige siges, at da en fra Korea informerede  ang. dette i hallen efter 100 km.  hvor de fleste løbere, så på udleveringen af medaljer "Sagde denne"!! I korea ved vi hvordan man laver sådanne ting. Jeg klappede, hvilke de fleste i hallen gjorde. Det var vist en lille hentydning til, hvor kaotisk det hele havde være i Italien.

Borset set fra alt det kaotiske, vil jeg sige tak for godt selskab fra hele det danske hold. Vi har grinet meget. Det er en tur, vi vil kunne snakke en del om, på bænken når vi er gamle.

Så skal der bare lige findes økonomi til Korea, der vil jeg meget gerne ned igen. Men det bliver kun hvis Susanne(hustru) vil med. Så det kan kombineres med 14 dages ferie samtidig. Indtil videre er hun ikke afvisenden over for dette forslag. Carsten vil også meget gerne med. (har givet hustru blomster, hun ved bare ikke hvorfor endnu)Så hvis der er nogen som har en pose(lille bidrag) med penge til mig. (smiler) skriver i bare.

torsdag den 22. marts 2012

Træning på min 46 årig fødselsdag.

Hvad kan man give sig selv i gave. En Fridag fra arbejde og så ud og løbe en tur. Sikke en stór gave jeg fik af mig selv i år. 63 km. med et roligt snit på . 4. min 48 sek. Min Odsherredrute. Lidt på Tusenæs så Audebodæmmingen videre til Grevinge. Depot hos Bager Jørgen. Videre til Asnæs , Fårvejle kirkeby Til Hørve, ind over markvej til Sandby, videre til Gislinge, små veje til Ny hagested Tusekirke , Tuse og hjem til Holbæk. Undervejskom foråret sikke en flot tur. Så skal der snart spises lagkage Mums mums.

lørdag den 7. januar 2012

Marathon jeg har løbet i gennem min tid.
 
1.     Copenhagen M. 20 maj 1990       Tid. 2.39.03      Nr.19 samlet nr.   3 Al  kl.
2.     Copenhagen M. maj 1993            Tid. 2.42.56      Nr.28 samlet. 
3.     Copenhagen M. 22 maj 1994       Tid. 2.39.50      Nr.39 samlet nr. 11 Al. kl.                     
4.     Copenhagen M. 21 maj 1995       Tid. 2.36.10      Nr.20 samlet nr.   4 Al. kl.
5.     Holger Danske M. 15. okt. 1995.Tid. 2.39.09      Nr.  6   samlet
6.  Copenhagen M. 19 maj 1996       Tid. 2.35.05     PR.Nr.14 samlet nr.   5 Al. kl.
7.  Copenhagen M. 16 maj 1999          Tid  2.43.07      Nr.34 samlet nr.   8 Al. kl.
8.  Holger Danske M. 17 okt. 1999     Tid  2.39.27      Nr.21 samlet .
9.  Copenhagen M. 21 maj 2000          Tid  2.37.11      Nr.15 samlet nr.   8 Al. kl.
10.  Århus City M. Efter år 2000        Tid  2.49.07      Nr.16 samlet nr.   4 Al. kl.
11.Copenhagen M. 2001                      Tid  2.39.39     Nr.14 samlet nr.   4 Al. kl.
12.HC Andersen 13 okt. 2002             Tid  2.41.58       Nr.40 samlet nr.  11Al. kl.
13.Copenhagen M. 18 maj. 2003         Tid  2.48.04       Nr.24 samlet nr.    5Al. kl.
14.HC Andersen 12 okt. 2003             Tid  2.47.17      Nr.43 samlet nr.    9Al. kl.
15 Skovløberen 7 sept. 2003(Hvalsø)  Tid. 2.55.30      Nr.  1 samlet.
16.HC Andersen 12 okt. 2003             Tid. 2.47.17       Nr.43 samlet nr.    9Al. kl.
17.Copenhagen M. 16 maj. 2004         Tid. 2.40.57      Nr.14 samlet nr.    5Al. kl.
18.Skovløberen M. 5 sept. 2004          Tid. 3.02.40       Pladderet  Nr.1 samlet.
19.Social M. 31. dec. 2004 Amager                                  Hygge løb.
20. 5 Tårns M. Kalundb. 3 apr.2005    Tid. 2.43.28      Nr.  1 samlet.
21. Skovløberen M. sept. 2005             Tid. 2.52.20      Nr.  3 samlet nr.    2 Al. kl.
22.Advents M. 27 nov.2005                 Tid  2.39.50 Koldt/stille    Nr.  1 samlet.
23. 5 Tårns M. 26 marts.2006 kalundb.Tid. 2.54.51     Nr.  1 samlet
24.HC Andersen M. 17 sept. 2006       Tid. 2.51.24(trænings løb) Nr.16 samlet nr.    2 Al. kl.
25.Social M. 31 dec. 2006 Amager                                     Hygge løb
26.Kalundborg Vinter M.14. jan. 2007Tid. 2.57.38  Stormvejr         Nr.  2 samlet
27.Sydkyst M 31 marts 2007 Greve    Tid  2.45.06     Nr.  1 samlet
28.HC Andersen M. 2007                    Tid. 2.50.48     Nr.34 samlet        4 Al. kl.
29.Kalundb.Vinter M. 13 jan.2008       Tid. 2.49.10     Nr.  1 samlet.
30.Sydkyst M. Greve 29 marts 2008   Tid. 2.45.17     Regn/blæst      Nr.  1 samlet.
31. Copenhagen Marathon 2008          Tid.2.52.20 Bronce i hold 40 -44 år Hlmk. (stive lår )
 32. Grenå Marathon 2008                     Tid 2.54.08 nr. 1 ( Jernbanebom ned, vente 2 min.)
33. Antalya Marathon 8. marts 2009 (Tyrkiet) Tid 2.45.24 nr.12 samlet (nr.1 aldersklass).
34.Copenhagen. Marathon 24 maj 2009 Tid. 2.47.49 nr. 47 saml. aldersgr.nr.10
35. Ålborg citroën Marathon 29. nov. 2009  2.53. 37  nr. 1
36. Femtårns julemarathon 27 dec. 2009. 3.03.03 Koldt regn blæst nr. 1 (god træning)
37. Kalundborg vinter marathon 10 jan. 2010  i sne og blæst/bakket rute nr.1
 2t57m,15 sek.
38. Holsterbro Bymarathon. Februar 2010 . 2.53.08 nr.2 sne/glat og svært på sti.
39. Antalya Marathon(tyrkiet)  4 marts 1. aldersgruppe. tid 2.47.09.
40. Sydkyst Marathon 27. marts 2010 nr. 1. Tid 2.45.09 (havde meget overskud )
41. Copenhagen Marathon. 23 maj 2010 Tid 2. 56 42 ikke trænet nok pga af skade, krampe.
42. Storebælt Natur Marathon 20 juni.  2010 nr. 2 tid 2.48. 42  (hård kuperet rute,Varmt.)
43 & 44 Kalundborg triple Marathon løb 2 ialt, brugte som træning.
      Lørdag 26 juni tid 3.09 . 4.m.29 sek. pr. km.      Søndg 27. juni tid 3.13 . 4.35 sek pr km.( sidste 5 km på 20.12 så ikke brugt.)
45. Søndag 15. august. Kalundborg nr. 2  tid 2.59.41 (fik meget krampe)
46. Søndag 19. sept. 2010 Odense Marathon nr. 11 tid 2.45.24 løb forkert  kostede  mig ca.  ca. 2 min.
47. Søndag 17 okt.2010  sydkystmarathon Greve . nr. 1  tid 2 t.44m.19 sek.
48. Søndag 9. jan.2011 Femtaarns i Kalundborg nr. 1 tid 2.52.04.
49. Søndag 3. april 2011 Greve Marathon nr. 1. tid 2.48.00 (Brugt som træning til  DM 100 km. 16 april. Havde det godt, ikke træt i mål, og ikke løbet mig ud.
50. Copenhagen Marathon 2011 tid. 2.55.33 (roligt løb sidste 15 km) nr. 82

51. 14 aug .2011 Femtaarns Mar. Kalundborg. nr. 1. tid 2.59.46 (god træning )
52. 20 aug. Samsø Marathon. 2.56.17. nr. 2 (god træning til vm.)
53. 16 okt. Istandbul Marathon tid. 2.52.27, (koldt 11 Grader) Meget regn. koldt 11 grader. nr. 39 samlet. Nr. 4 aldersgruppe.

54.  8. januar 2012 Kalundborg  Vintermarathon  2.52 nr. 1
55. 18 Marts 2012. Sydkystmarathon i Greve. Nr. 1.  tid 2. 48.35
56.  1 dec, 2012 Advent marathon brugt som træning . Kalundborg forholdvis hård rute tid. 3t.04m01sek.
57.  Januar 2013.Vinter Marathon Kalundborg nr. 1 tid. 2.55. 56. 
58.  Marts 2013. Sydkyst Marathon.  nr. 3 Tid. 2,59.29.
59.  13 okt.  2013 Sydkyst Marathon Tid lidt over 3 timer.
60. 30 nov. 2013 Advents marathon Kalundborg. nr. 1 tid 3.t 4m. 44 s.  (brugte de som træning.)
61. 12. jan. 2014 Vinter marathon Kalundborg nr. 1 tid 3.00m. 26 sek ( Blæste 16 sek.meter, meget bakket rute)
62. 2 marts 2014 Antalya Marathon nr. 1 i aldersgruppen. tid 2t.58m.s ?
63. 13 april 2014 Hedelands  bjergmarathon nr. 1 tid 3t.13m.55s
64.  ? maj  2014 Copenhagen marathon  tid . ca. 2t.08.m s?
65  ? juni 2014  Storebælt natur Marathon 3.t 11.m 43s.
66.  30 nov. 2014  Holger Danske marathon nr. 3 tid. 3.03.02. koldt/blæste modvind hjemad. 21 km.
67.  Jan.  2015  Vinter Marathon Kalundborg nr. 4 skadet tid.  3.19.sek ?
68  4 okt. 2015  Odense Marathon 2.t59.s18
69  Jan 2016 Vinter Marathon Kalundborg 3.t 07.s06
70   MAJ  2016 Copenhagen Marathon 3t. 07m.34s
71. Odense Marathon 2. okt. 2016 3t.10m.10 s.
72. Oktober 2016 Sandflugtsløbet  Marathon 3t 01m.06 sek.100 km. jeg har løbet igennem min tid.
 
1. 100 km. Fjordlands 12 juni 2005    Tid.  9t.13m.46sek. (  uden den store træning.)
2. 100 km.Stige,(Odense) maj 2006Tid  7t.44m.50sek. 
3. VM Korea Seoul 8.0kt. 2006         Tid.  8t.04m.35sek      Nr.43 samlet VM.
4. Fredericia Ultra M. juni 2007         Tid.  8t.11m.34sek.     Nr. 1 samlet. regn /mudder
5. VM/EM Winsch.Hol 2007 8.sept. Tid.  7t.50m.44sek.    Nr.36 EM/41 VM
6..Nordea ultra  Odder  8. okt. 2007. Tid.  7t 45m.10sek.     Nr.  1 samlet.
7. Seden (Odense) 3. maj 2008          Tid   7t 55m.20sek    Guld Dansk mester 2008. )
8. Bornholm 31.aug 20008 (varmt )Tid   8t 50.m 5sek   veteran mester 40 -                                                                                    44 NR.1 S 3.
9.VM/EM 8.nov 2008.  v.Rom bakket rute.  .8.00.43 nr.56 (bedste dansker)
10.100 km.Seden(Odense) 21.marts 09 Tid 7.t 43.31s. (Nr.1 Ny pr.)
11. 100 km DM Copenh ultra 25 april 09 tid 8.00.o9  nr. 2 DM.nr.1, 40-44 å
12. 100 km. 30 aug.09 Bornh.  (GOD TRÆNING)tid 8.13 nr. 2.
13. 100 km.søn 29. aug. 2010 Bornholm nr. 3  nr. (1 DM 40-44) tid 8t.03m.46.
14. 100 km.7. nov- 2010VM/EM Gilbratar nr. 35  Tid. 7t.34m.28s. ny pr.
15. 100 km. 16 april 2011 Copenhagen ultra Nr. 1 og Dansk mester Tid 7.38.31 . (min bedste tid på dansk grund).
16. 100 km. 10 sept. 2011 VM Winschoten 8.t 40 m.9 s. Løb igennem for at gennemføre,var varmt og høj fugtighed
17  100 km 22 april Monza  VM/EM  tid 8.18. 36.  Blev varmt - tempo ok til 55 km.  kunne bare ikke denne dag.
18. 100 km. 12 august . Bornholm DM nr. 1  Endu et løb i varme, men løb det igennem roligt 8t.58m. Puha varme.
19. 100 km.  Winforce trail Odsherred nr.5 løb for at gennemføre. Meget hård rute (væske med selv på krop). 11.t 48 min.
20. 100 km. Bramming nr. 2 løb roligt nr. 2 samlet og 1 i aldersgruppen 45-50 år. tid 9t 06min  ca.


                                   6 timers løb.


1. 22 nov. 08 Grenå nr. 1 80km.499m.(tidl. dansk rekord, havde den 1år)

2. nov. 2009 Grenå nr. 4  75km.750m.
3. nov 2010  Grenå  nr. 2  79 km  ? m
4. 29 okt. 2011 Cph. 6 timer   nr. 1   80km. 403 mkun 96 m. fra pr.  
5. nov. 2011 Grenå 6 timer 80 km. 101 ca. Nr. 1.
17 nov.  2012 Grenå Stod af efter 50 km. nr. 105
6 . nov. 2014 Grenå 6 timer 74 km 971 m, nr. 4 
21 nov. 2015 Grenå 6 timer 71 km.969 nr.
19 nov. 2016 Grenå 6 timer  75.979  nr. 1.
       


                        100 Miles ( 160,9 km.)

2009 Mors Pinen og plagen    nr. 5  tid  15t. 44m. 33 sek.


                      24 timers løb.

1.  DM 24 timer 9 juni 2012 . Nr 1  med 231 km  258 m.  optaget på 24 timers ultralandsholdet.
2. VM i Holland 11 maj 2013 Regn og blæst  efter 9 timer ØV koldt fik løbet 208 km.

Andre løb

VASA løbet 20 August 2016   8 t 28min ca.